Unutulmaz Bir Tatil Deneyimi: Azure by Yelken Otel

Azure By Yelken


Masmavi denizi, kum plajı ve mükemmel hizmetiyle tanınan Azure by Yelken Otel, benzersiz bir tatil deneyimine ev sahipliği yapıyor. Daha önce 2019 yılında Grand Park Bodrum olarak konakladığım otelin bu sene ismi değişmiş ve artık 'Azure by Yelken' olmuş." bu harika tesiste  ikinci kez unutulmaz bir tatil yaşama şansını yakaladım. 


Azure By Yelken - Giriş


Azure by Yelken, muhteşem bir konuma sahip olup Turgutreis ve Gümüşlük bölgelerine çok yakın bir konumdadır. Bu konum, eşsiz gün batımını izlemek ve çevredeki restoranlarda lezzetli yemekler yiyerek manzaranın keyfini çıkarmak için harika bir fırsat sunar.


Turgutreis


Otelin lobisinde sıcak bir şekilde karşılayan otel çalışanları, misafirperverlikleri  ile otel giriş saatimin 14:00 olmasına rağmen odamı erken bir şekilde hazır hale getirip teslim ettiler. Sabah 9.45'de odamız teslim edilmişti. Konforlu ve ferah odamın balkonunda güzel bir deniz manzarasıyla karşılaştım ve günlük yapılan temizlik ekibinin özenli çalışmaları, her anın keyifle geçmesini sağladı.


Azure By Yelken


Odada dolu bir minibar ve çeşitli içecekler vardı. Diğer günlerde ise şişe su mevcuttu. Ayrıca, kahve severler için ücretsiz Türk kahvesi ve snack barında dondurma sınırsızdı. Sahilde bulunan butik barda  öğlen 12'den akşam 5'e kadar sürekli pasta, kurabiye ile birlikte soğuk, sıcak içecekler, snack barda ise döner, hamburger, pide gibi aperitifler sunuluyordu.


Azure By Yelken


Otelin etkileyici manzarasına sahip plajın 'da masmavi gökyüzünün altında güneşlenmek ve denizde yüzmek stres ve yorgunluğumuzu unutturdu. 


Plaj

Ayrıca, isteyenler otelin su sporları olanakları sayesinde deniz kayağı ve sörf gibi heyecan verici aktivitelerle dolu dolu vakit geçirebilir. (Bu arada deniz girişi az biraz taşlık sonrası ise kum) Otel' de 4 adet havuz var kapalı havuz, relax havuzu, yetişkin havuzu, çocuklara ayrılmış bir alan ve son olarak aquapark.


Azure By Yelken


Yemek deneyimleri ise ultra her şey dahil konseptinde acık büfe olarak veriliyor, her damak tadına hitap edecek yiyecekler bulundurulmaya çalışılıyordu. Yabancı turistler tarafından çok talep gören tatlılar erken bitmesine ragmen devamını getirerek hizmete sorunsuz devam etmeye çalıştıklarını gördüm.




Gündüzleri havuza yakın dart etkinlikleri, aksamları ise canlı müzik ve dans gösterileri sayesinde günün her saatini eğlenceli geçirmeye çalıştılar. Otel'de eğlence bence malesef olması gerektiğinden biraz daha az. 


Azure By Yelken - Relax Havuz


Oteldeki servis personeli samimi ve güler yüzlü, misafirleri memnun etmeyi başarıyor. Hizmet kalitesi yüksek ve isteklerimize hızlı bir şekilde cevap veriyorlar. Ancak, bazı bar personeli yeterli ilgi ve özen göstermedi, güleryüzle yaklaşmadıklarını farkettim.Oteldeki eksikliklerden biri, otopark alanının yeterli olmaması araçların gelişi güzel bir alana park edilmesi. Ancak, otel çalışanlarının bu konuda yardımcı olmaya çalıştığı söyleyebilirim.


Azure By Yelken - Oda


Sonuç olarak, Azure by Yelken Otel, özenli hizmeti, göz alıcı manzarası ve lezzetleriyle benim için güzel bir tatil oldu. Burada geçirdiğim günler, hayatım boyunca hatırlayacağım anılarla dolu. Bu eşsiz deneyimi yaşamak isteyen herkese, Azure by Yelken Otel'i gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. 


Azure By Yelken - Balkon


Azure by Yelken, Turgutreis ve Gümüşlük'e Çok Yakın!


Turgutreis, Bodrum Yarımadası'nın batı kısmında yer alır ve turkuaz renkli denizi, plajları ve marinayla ünlüdür. Gümüşlük ise, doğal güzellikleri, antik kalıntıları ve sakin atmosferi ile bilinir. Her iki bölge de Bodrum'un en güzel yerlerinden biri olarak kabul edilir ve güzellikleriyle ziyaretçilerini etkiler.


Gümüşlük

Azure by Yelken'de konaklayarak, bu iki muhteşem bölgeyi keşfetmenin yanı sıra, eşsiz gün batımı manzarasının tadını çıkarabilir ve bölgedeki balık restoranları ve deniz ürünleriyle ünlü mekanlar ile yerel lezzetlerin keyfini sürebilirsiniz. 

 

Yakında YouTube kanalımda otelin detaylı anlatım videosunu yayınlamayı planlıyorum.

*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski